Video NHL sezonas rezultatīvākajam spēlētājam Makdeividam piespriež naudas sodu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makdeivids
Konors Makdeivids Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās hokeja līgas (NHL) šīs sezonas rezultatīvākajam spēlētājam kanādietim Konoram Makdeividam no Edmontonas "Oilers" komandas līgas vadība piespriedusi naudas sodu.

Makdeivdiam piespriests 5000 ASV dolāru naudas sods par rupjību 30. marta spēlē, kurā viņš pirmajā periodā ar elkoni iesita Monreālas "Canadiens" uzbrucējam Jesperi Kotkaniemi no Somijas.

Par šo rupjību Makdeivids spēlē saņēma divu minūšu noraidījumu, taču NHL Spēlētāju drošības departaments nolēmis "Oilers" hokejistam piespriest arī naudas sodu maksimālajā apmērā, kādu var piešķirt, vadoties pēc kolektīvā līguma.

Šajā mačā "Oilers" ar rezultātu 0:4 piekāpās "Canadiens". Edmontonas vienība jau pirmajā periodā nokļuva iedzinējos ar 0:3, un tieši pirmos vārtus guva Kotkaniemi, kuram vēlāk iesita Makdeivids.

24 gadus vecais Makdeivids šosezon 37 mačos guvis 21 vārtus un veicis 42 rezultatīvas piespēles. Ar 63 punktiem viņš ir sezonas rezultatīvākais spēlētājs. Sarakstā tuvākais sekotājs ir Makdeivida komandas biedrs vācietis Leons Draizailts (54).

Nauda, kas Makdeividam jāsamaksā par pārkāpumu, nonāks NHL Spēlētāju ārkārtējās palīdzības fondā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu