VIDEO Balceram aktīvs sniegums "Sharks" uzvarā pār tiešajiem konkurentiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers.
Rūdolfs Balcers. Foto: https://www.facebook.com/SanJoseSharks

Agrā svētdienas rītā otro uzvaru tikpat dienās izcīnīja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Sanhosē "Sharks", pārspējot Losandželosas "Kings".

"Sharks" viesos ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:1, 1:0) uzveica Losandželosas "Kings".

Balcers vakar aizvadīja savas NHL karjeras spilgtāko maču, bet šajā mačā viņš ar rezultativitātes punktiem neatzīmējās. Tomēr latviešu uzbrucējs, kā ierasts, maču sāka komandas otrajā maiņā un uz ledus pavadīja 15 minūtes un 27 sekundes (0:59 vairākumā un 0:15 mazākumā).

Sev atvēlētajā laikā Balcers izcēlās ar trīs metieniem pa vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus, kā arī vienu reizi bloķēja pretinieka metienu, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Sharks" labā šajā spēlē ar vārtu guvumiem izcēlās Kevins Lebanks, Evanders Keins un Dilans Gembrels, kurš pretinieku vārtos raidīja uzvaru nesošo ripu.

Savukārt "Kings" rindās precīzi bija Dastins Brauns un Trevors Mūrs.

Balcers šosezon 21 spēlē ir atzīmējies ar 12 (5+7) rezultativitātes punktiem. Savukārt viņa pārstāvētā "Sharks" vienība ar šo uzvaru jau Rietumu divīzijas tabulā ir apsteigusi "Kings" komandu, ieņemot sesto pozīciju.

Sanhosē hokejisti 37 spēlēs ir iekrājuši 38 punktus. Rietumu divīzijā cīņa par ceturto "biļeti" uz izslēgšanas spēlēm ir saspringta, jo piektajā vietā ar tikpat spēlēm un izcīnītajiem punktiem atrodas Seintluisas "Blues" vienība, savukārt tikai par punktu vairāk tikpat aizvadītajā spēlēs ir Arizonas "Coyotes" hokejistiem.

"Sharks" hokejisti nākamo spēli aizvadīs agrā trešdienas rītā, plkst. 5:30 pēc Latvijas laika uzņemot Anaheimas "Ducks" hokejistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu