"Blue Jackets" ģenerālmenedžeris sola Foliņo neaizmainīt bez viņa piekrišanas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Niks Foliņo
Niks Foliņo Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas "Blue Jackets" ģenerālmenedžeris Jarmo Kekeleinens atklājis, ka bez Nika Foliņo pieskriešanas viņš netiks aizmainīts, vēsta "The Athletic".

Komandas kapteinis Foliņo aizvada savu 14. sezonu pasaules spēcīgākajā hokeja līgā. Viņš labi pārzina visas drāmas saistībā ar maiņas darījumiem.

Kluba ģenerālmenedžeris medijiem vēstīja, ka vispirms aprunāsies ar pašu hokejistu, ja uzradīsies kāds vilinošs maiņas darījums.

"Mums būs sarunas, ja būs kāds potenciāls darījums," sacīja Foliņo. "Tas noteikti ir interesanti - dzirdēt savu vārdu, bet neatkarīgi no tā mana attieksme nemainās."

Par amerikāņa pakalpojumiem interesējas tādas komandas kā Kolorādo "Avalanche", Toronto "Maple Leafs", Minesotas "Wild" un Ņujorkas "Islanders".

Kāds žurnālists uzbrucējam jautāja, vai, viņaprāt, viņa dienas Kolumbusas organizācijā ir skaitītas. "Tas ir emocionāli, ja ņemam vērā pozīciju, kur mūsu komanda atrodas," stāstīja 33 gadus vecais amerikānis. "Nav noslēpums, ka es šeit lieliski jūtos. Mēs ar manu ģimeni mīlējām šo vietu no pirmās ierašanās dienās. Ir sajūta, ka esmu daļa no šīs komūnas."

Šosezon 42 spēlēs ilggadējais "Blue Jackets" uzbrucējs izcēlies ar septiņiem vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm. Karjeras laikā Foliņo atzīmējies ar 482 rezultativitātes punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu