Video "Bucks" iespaidīgi atspēlējas un nokļūst uzvaras attālumā no NBA čempionu titula

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Milvoki "Bucks" komanda pēc iespaidīgas atspēlēšanās nokļuvusi uzvaras attālumā no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu titula.

"Bucks" sestdien izbraukumā ar rezultātu 123:119 pārspēja Fīniksas "Suns" un ieguva 3-2 vadību NBA finālsērijā līdz četrām uzvarām.

Milvoki vienība izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, sērijā atspēlējoties no 0-2. Sērijas piektajā mačā "Bucks" atspēlējās no -16.

Uzvarētāju sastāvā Janis Adetokunbo guva 32 punktus, 29 pievienoja Kriss Midltons, bet Džrū Holidejs atzīmējās ar 27 punktiem un 13 rezultatīvām piespēlēm.

"Suns" rindās Devins Bukers guva 40 punktus, Kriss Pols pievienoja 21 punktu un 10 rezultatīvas piespēles, bet Deandrē Eitona kontā 20 punkti un 10 atlēkušās bumbas.

Spēli labāk iesāka "Suns", kas ieguva 16 punktu pārsvaru pirmajā ceturtdaļā (37:21).

"Bucks" gan ātri izlīdzināja cīņas gaitu, puslaika pārtraukumā dodoties vadībā ar nelielu pārsvaru (64:61).

Otrajā puslaikā "Bucks" vienībai piederēja iniciatīva, viesiem izdevās iegūt 14 punktu pārsvaru, taču beigās mača galotnē intriga bija saglabājusies.

Bukers un Pols mača pēdējā minūtē panāca -1, taču Adetokunbo pēc Holideja piespēles izcēlās ar "slam dunk", kad bija jāspēlē vēl 13,5 sekundes. Atlikušajā laikā "Suns" neizdevās atspēlēties.

Sērijas nākamā spēle paredzēta plkst. 4.00 naktī uz trešdienu pēc Latvijas laika.

"Bucks" vienīgo reizi NBA čempiona titulu izcīnījusi 1971. gadā, bet "Suns" vēl ne reizi nav kronēta par čempioni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu