Žurnālists: "Barcelona" meklē jaunu galveno treneri

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Titulētā Spānijas futbola kluba "Barcelona" vadība sākusi meklēt jaunu galveno treneri, vēsta itāļu futbola žurnālists Fabricio Romano.

Jaunu galveno treneri "Barcelona" varētu izraudzīties jau tuvāko dienu laikā. 

"Barcelona" zaudējusi savu spozmi, un komanda vairs nedemonstrē tādu sniegumu, uz kādu tiek cerēts. Tāpēc kluba vadībai ir plāns atbrīvoties no galvenā trenera Ronalda Kūmana. 

Kluba vadība sarunas risinās ar vairākiem speciālistiem. 

Iepriekš medijos parādījās informācija, ka viens no "Barcelona" galvenā trenera amata kandidātiem ir Roberto Martiness, kurš vada Beļģijas valstsvienību. 

"Barcelona" pēdējā laikā saskārusies arī ar būtiskām finansiālām problēmām, kā rezultātā pagājušajā vasarā sastāvā neizdevās nosargāt vienu no komandas līderiem Lionelu Mesi.

"Barcelona" trešdien izbraukumā ar rezultātu 0:3 (0:1) atzina Portugāles komandas Lisabonas "Sporting" pārākumu, piedzīvojot otro zaudējumu divās spēlēs šosezon UEFA Čempionu līgā.

Arī nacionālajā čempionātā "Barcelona" neklājas viegli - trīs uzvaras un trīs neizšķirti patlaban komandai dod 6. vietu Spānijas "La Liga" kopvērtējumā.

"Barcelona" komandai draud netikšana Čempionu līgas "play-off" pirmo reizi 21 gada laikā. Tiesa, grupu turnīrā līdz šim aizvadītas tikai divas no sešām spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu