Latvijas hokeja izlase pēdējos pārbaudes mačus pirms olimpiskajām spēlēm, visticamāk, aizvadīs Pekinā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases spēlētāji.
Latvijas hokeja izlases spēlētāji. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlase pēdējos pārbaudes mačus pirms ziemas olimpiskajām spēlēm, visticamāk, aizvadīs Pekinā, otrdien intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Viesturs Koziols.

Plānots, ka novembrī hokeja izlase piedalīsies pārbaudes turnīrā Dānijā, bet decembrī brauks uz Šveici.

"Visticamāk, ka pēdējās pārbaudes spēles mēs aizvadīsim tieši Pekinā. Jau ar tām komandām, kuras būs tur. Plānošana notiek pilnā sparā. Mēs diezgan precīzi zinām, ko darīsim novembrī, decembrī, janvāra beigās un februārī," izteicās Koziols.

"Jau vairākas reizes esam tikušies ar Latvijas Olimpisko komiteju (LOK). [Starptautiskās ledus hokeja federācijas (IIHF)] kongresā mums bija tikšanās arī ar Pekinas Olimpiskās komitejas pārstāvjiem - tieši par praktiskiem jautājumiem, kas saistīti ar hokeja sadaļu. Esam jau iesniegušu garo spēlētāju sarakstu, kuri brauks uz olimpiskajām spēlēm. Esam apzinājuši, kā uz turieni aizlidot, kad gribētu lidot. Tagad mēs no Pekinas gaidām Covid-19 protokolu. Tas ir pats svarīgākais. Ir skaidrs, ka visiem būs jābūt vakcinētiem. Citādi tur piedalīties nevarēs."

Pekinas ziemas olimpiskās spēles nākamgad notiks no 4. līdz 20. februārim. Hokeja turnīrā piedalīsies 12 izlases, kas būs sadalītas trijās apakšgrupās.

Latvijas hokeja izlase sacentīsies vienā apakšgrupā ar Zviedriju, Somiju un Slovākiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu