Latvijas Futbola federācijai būs jauns ģenerālsekretārs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Edgars Pukinsks.
Edgars Pukinsks. Foto: LETA

Edgars Pukinsks 1.decembrī atstās Latvijas futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretāra amatu, ziņo organizācija.

LFF valde pirmdien uzklausīja Pukinsku un diskutēja par turpmākajiem soļiem, kā nākotnē uzturēt abu pušu sadarbību jaunā formā.

"Lēmums pieņemts pēc sarunām ar LFF prezidentu, valdi un atsevišķiem kolēģiem, secinot, ka federācijas un Latvijas futbola tālākās attīstības interesēs ir jaunu ideju ieplūšana federācijas ikdienā," LFF citē Pukinska teikto. "Vēlos arī turpmāk sadarboties ar LFF un, cerams, būt tai noderīgs stratēģisko mērķu izvirzīšanā un sasniegšanā."

LFF prezidents Vadims Ļašenko kandidātu ģenerālsekretāra amatam plāno izvirzīt nākamajā valdes sēdē.

Pukinsks pirmo reizi LFF ģenerālsekretāra amatā stājās 2018.gada jūnijā, kad par organizācijas prezidentu tika ievēlēts Kaspars Gorkšs. Gadu vēlāk viņš nolēma pamest amatu, savu lēmumu pamatojot ar to, ka bija nolēmis vairāk laika veltīt ģimenei.

Tā paša gada oktobrī viņš valdes ārkārtas sēdē ar vienbalsīgu lēmumu tika atkal apstiprināts ģenerālsekretāra amatā pāris nedēļas pēc tam, kad LFF ārkārtas kongresā no prezidenta amata tika atstādināts Gorkšs. Pērnvasar, kad LFF prezidenta amatā ievēlēja Ļašenko, LFF valde ar balsu vairākumu vēlreiz apstiprināja Pukinsku par organizācijas ģenerālsekretāru.

Pirms 2018.gadā Pukinsks amatā nomainīja Jāni Mežecki viņš strādāja par LFF izpilddirektoru. Federācijas darbā viņš bijis iesaistīts kopš 2007.gada, sākot kā jauniešu izlašu un treneru izglītības administrators.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu