Latvijas basketbolisti augustā aizvadīs pārbaudes spēli ar Igaunijas izlasi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas izlases basketbolisti
Latvijas izlases basketbolisti Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas vīriešu basketbola izlase 19.augustā aizvadīs pārbaudes spēli ar Igaunijas valstsvienību, aģentūra LETA guva apstiprinājumu Latvijas Basketbola savienībā (LBS).

Igaunijas Basketbola federācija šonedēļ ziņoja, ka tai augustā "Arēnā Rīga" paredzēts pārbaudes mačs ar Latviju. Abas puses panākušas vienošanos, ka spēle notiks 19.augustā.

22.jūnijā Latvijas valstsvienība "Arēnā Rīga" pārbaudes spēlē tiksies ar Lietuvas izlasi, bet 26.jūnijā viesosies Šauļos. Vēl 30.jūnijā paredzēta 2023.gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra cīņa mājās ar Serbiju, bet atlases pirmais posms tiks noslēgts 3.jūlijā Slovākijā.

Augusta beigās norisināsies Pasaules kausa kvalifikācijas nākamā posma pirmās spēles. Latvijas izlasei jau garantējusi vietu otrajā kārtā, bet igauņiem par to vēl jācīnās. Septembrī ziemeļu kaimiņi spēlēs 2022.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā, kam Latvijas izlases nekvalificējās.

2023.gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra A grupā pēc četrām spēļu kārtām Latvijas un Serbijas izlasēm ir pa trīs uzvarām, Beļģijai ir divi panākumi, bet Slovākija piedzīvojusi četrus zaudējumus. Trīs labākās komandas, ņemot līdzi visus spēļu rezultātus, otrajā posmā apvienosies ar B grupas labāko komandu trijnieku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu