Treneris Salivans pagarina līgumu ar Bļugera pārstāvēto "Penguins"

CopyDraugiem X Whatsapp
Maiks Salivans
Maiks Salivans Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Pitsburgas "Penguins", kuras rindās spēlē arī Latvijas hokejists Teodors Bļugers, otrdien pagarināja līgumu ar galveno treneri Maiku Salivanu līdz 2027. gadam, ziņo NHL.

Salivana pašreizējais līgums bija aktīvs līdz 2024./2025. gada sezonas beigām, taču otrdien vienošanās tika pagarināta uz vēl trīs gadiem, paredzot, ka Salivans paliks galvenā trenera amatā līdz 2026./2027. gada sezonas beigām.

"Tas ir pagodinājums trenēt šo komandu," teica Salivans. "Kopā ar spēlētājiem un treneru kolektīvu jau esam daudz sasnieguši, kamēr šeit atrodos. Jūtos atbildīgs par to, lai turpinātu attīstīt šo komandu."

Salivans pārņēma "Penguins" vadību 2015. gada decembrī, un septiņās sezonās galvenā trenera amatā viņam vienmēr izdevies iekļūt Stenlija kausa izcīņā. 54 gadus vecā trenera vadībā 2016. un 2017. gadā Pitsburgas vienība izcīnīja Stenlija kausu.

"Maiks ir viens no labākajiem treneriem NHL, un mums bija svarīgi viņu piesaistīt komandai uz ilgāku laika periodu," atklāja "Penguins" ģenerālmenedžeris Rons Hekstāls.

Pagājušajā sezonā "Penguins" regulāro čempionātu noslēdza septītajā vietā Austrumu konfernecē, bet Stenlija kausa izcīņā izstājās pirmajā kārtā, zaudējot Ņujorkas "Rangers" ar 3-4.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu