Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Video Austrālijas cīkstone uzvaru nosvin, publikas priekšā atkailinot krūtis (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar neordinārām svinībām pēc uzvaras "Bare knuckle fighting championship" (BKFC) cīņā izcēlās Austrālijas sportiste Taja Emerija.

Gadu gaitā cīņas sportā pēc uzvarām pieredzētas dažādas svinības. Kāds dejo, cits izrāda necieņu pretiniekam, vēl kāds pārlec pāri būra/ringa malām, lai izdzertu kausu alus. Tomēr Emerija cīņas sporta fanus pārsteidza nesagatavotus.

Austrālijas cīkstone BKFC turnīrā, kur dalībnieki cīņas aizvada bez cimdiem, ar pirmā raunda tehnisko nokautu uzveica taizemieti Rungu-Arunu Kunčaju. Pēc tam sportiste uzlēca uz ringa malas un publikas priekšā atkailināja krūtis.

Tīmekļa lietotāju reakcija uz Emerijas rīcību nebija viennozīmīga. Daļa neslēpa pārsteigumu, bet citi šādu šādu rīcību nosodīja. Atzinīgus vārdus sportistei veltīja pieaugušo filmu aktrise Kendra Lasta.

"Apsveicu Taju Emeriju ar pirmā raunda uzvaru. Es zinu, cik smagi tu strādāji un gaidīji šo cīņu. Bija prieks tevi sponsorēt. Šīs bija labākās uzvaras svinības jebkurā sporta veidā," savā "Instagram" kontā rakstīja Lasta.

Emerija ar šo uzvaru debitēja BKFC. Iepriekš viņa aizvadījusi cīņas arī amatieru MMA.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu