ESPN apskatnieks: Porziņģis sezonas ievadā pilnībā attaisnojis visas uz sevi liktās cerības

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" zvaigzne Kristaps Porziņģis jaunās sezonas ievadā ir attaisnojis visas uz sevi liktās cerības, uzskata medija ESPN apskatnieks Tims Bontempss.

27 gadus veco Porziņģi pagājušās sezonas otrajā pusē aizmainīja uz "Wizards", viņa līdz tam pārstāvētajai Dalasas "Mavericks" pretī saņemot Dāvi Bertānu un Spenseru Dinvidiju.

Uzreiz pēc pievienošanās Vašingtonas vienībai Porziņģim bija jāizārstē kārtējā trauma, tāpēc viņš jaunās komandas rindās aizvadīja tikai 17 spēles. Pirms šīs sezonas ar viņu saistīja lielas cerības, bet uzsvēra, ka tās varēs attaisnot vien gadījumā, ja latvietis izvairīsies no traumām.

"Porziņģis šosezon Vašingtonā spēlē ļoti, ļoti labi. Ik spēli viņam vidēji ir 20 punkti un astoņas bumbas zem groziem. "Wizards" uzvarējuši četrās spēlēs pēc kārtas un Austrumu konferencē ir piektie. Un tas viss lielākoties bez Bredlija Bīla. Komanda 100 uzbrukumos vidēji gūst par 16 punktiem vairāk ar Porziņģi laukumā, nekā viņam esot uz soliņa. Tā ir viena no lielākajām viena spēlētāja ietekmēm līgā. Uzskatāmi var redzēt viņa devumu komandai.

Neko labāku "Wizards" darījumā ar "Mavericks" pat nevarēja vēlēties. Viņš spēlē tā, kā to vajadzētu darīt. Ja esat "Wizards" fans, tad jums tiešām jāpriecājas. Porziņģis ir pilnībā attaisnojis visas uz sevi liktās cerības. Cerams, ka viņi šādu līmeni varēs saglabāt visu sezonu, jo arī pērn sākums bija labs, bet viss sabruka," izteicās Bontempss.

Pēdējās četrās spēlēs liepājnieks guvis 31 vai vairāk punktus katrā. Pēdējos trijos mačos viņš uzbrucis grozam ar 49,9% precizitāti.

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs naktī uz ceturtdienu plkst.2 pēc Latvijas laika, tiekoties ar Oklahomasitijas "Thunder".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu