Video ⟩ Teodoram Bļugeram vārti un nerealizēts soda metiens pret Merzļikinu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokejists Teodors Bļugers otrdien guva vārtus un nerealizēja soda metienu, bet viņa pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" pieveica Kolumbusas "Blue Jackets" komandu, kuras sastāvā laukumā pēc traumas atgriezās vārtsargs Elvis Merzļikins.

"Penguins" savā laukumā bija pārāki ar 4:1 (0:1, 3:0, 1:0), tiekot pie trešās uzvaras pēc kārtas.

Otrās trešdaļas 15. minūtē Bļugeram ar soda metienu bija iespēja pārspēt savu tautieti pretējos vārtos, tomēr Merzļikins ar izgājienu tika galā. Vārtus Bļugers gan guva, trešajā periodā panākot beigu rezultātu 4:1. Latvijas uzbrucējs arī tika atzīts par spēles trešo "zvaigzni".

"Bija nepatīkami neizmantot šo iespēju," pēc mača par nerealizēto soda metienu teica Bļugers. "Tomēr šonakt gulēšu labāk, jo beigās vārtus guvu."

Merzļikins, kurš traumas dēļ nebija spēlējis kopš 15. novembra, tika galā ar 30 no 34 mājinieku metieniem.

Bļugers uz ledus bija 13 minūtes un 14 sekundes, no kurām četras minūtes un 56 sekundes spēlēja mazākumā. Viņš statistikā atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem, diviem spēka paņēmieniem, vienu vienu pārtvertu piespēli, uzvarēja trijos no pieciem iemetieniem, noslēdzot maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Pirmajā periodā visus vadībā izvirzīja Džonijs Gudro, bet otrajā trešdaļā mājinieki guva trīs bezatbildes vārtus - divreiz precīzs bija Sidnijs Krosbijs, bet reizi - Braiens Rasts.

Citā spēlē Tampabejas "Lightning", spēlējot bez savainotā Rūdolfa Balcera, savā laukumā ar 2:4 (0:0, 0:1, 2:3) piekāpās Detroitas "Red Wings" komandai.

Mājinieku sastāvā vārtus guva Stīvens Stemkoss un Breidens Points, kamēr uzvarētāju rindās ar precīziem metieniem izcēlās Maikls Rasmusens, Jūnatans Berjgrēns, Adams Ernī un Deivids Perons.

"Penguins" ar 32 punktiem 26 spēlēs pakāpās uz piekto vietu Austrumu konferencē, "Lightning" ar 31 izcīnītu punktu 25 mačos ieņem astoto pozīciju, bet "Blue Jackets" ar 18 punktiem 24 spēlēs ieņem pēdējo 16. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu