Kamaniņu braucējiem vairākas medaļas Pasaules kausa posmā junioriem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas kamaniņu braucējs Kaspars Rinks
Latvijas kamaniņu braucējs Kaspars Rinks Foto: Mareks Gaļinovskis (Latvijas Kamaniņu sporta federācija)

Latvijas kamaniņu sportists Kaspars Rinks piektdien Vinterbergā, Vācijā, izcīnīja uzvaru Pasaules junioru kausa sezonas trešā posma sacensībās, kamēr sieviešu divnieku sacensībās Viktorija Ziediņa/Selīna Zvilna bija otrās, bet Marta Robežniece/Kitija Bogdanova - trešās

Rinks abos braucienos bija nepārspēts kā startā, tā arī starpfinišos un finišā. Divu braucienu summā otrās vietas ieguvējs Marko Lēgers no Vācijas viņam zaudēja 0,342 sekundes, bet trešo vietu ieņēmušais austrietis Noā Kallans bija 0,622 sekundes lēnāks.

Robertam Dreimanim startā bija otrā desmita rezultāti, bet braucienos finišā viņš ieņēma 29. un 28.vietu. Summā latvietim 28.pozīcija un 6,340 sekunžu deficīts pret uzvarējušo tautieti.

Sacensībās piedalījās 30 jaunie kamaniņu braucēji.

Sieviešu divnieku sacensībās desmit ekipāžu konkurencē uzvarēja itālietes Nadja Falkenšteinere/Annalēna Hūbere.

Ziediņa/Zvilna pirmajā braucienā bija trešās, bet otrajā uzrādīja labāko laiku, uzvarētājām summā zaudējot 0,230 sekundes. Uzvaru liedza izcīnīt pirmā brauciena otrajā pusē uzrādītais rezultāts, bet pārējos trases nogriežņos latvietēm bija labākie rezultāti.

Robežneicei/Bogdanovai braucienos bija otrā un trešā vieta, bet summā 0,340 sekunžu deficīts pret uzvarētājām.

Divniekiem, startējot septiņām un finišējot sešām ekipāžām, Rinks/Vitālijs Jegorovs un Raimons Baltgalvis/Krišjānis Brūns ieņēma pēdējās divas pozīcijas. Pārliecinoši uzvarēja vācieši Paskāls Kunce/Madokss Gece, kuriem latvieši zaudēja attiecīgi 3,213 un 3,389 sekundes.

Iepriekš abu vecuma grupu sportisti startēja vienā Pasaules kausa posmā ar piesātinātu sacensību grafiku. Sākot ar šo sezonu, 19 līdz 21 gadu veci kamaniņu braucēji atsevišķi startē Pasaules kausā junioriem, bet 14 līdz 18 gadus veci sportisti spēkojas Kontinentālajā kausā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu