2023. gada sezonā 3x3 Pasaules tūrē paredzēti 13 "Masters" turnīri

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas 3x3 basketbolisti Agnis Čavars, Nauris Miezis, Edgars Krūmiņš, Kārlis Lasmanis
Latvijas 3x3 basketbolisti Agnis Čavars, Nauris Miezis, Edgars Krūmiņš, Kārlis Lasmanis Foto: FIBA.com

2023. gada sezonā 3x3 basketbola Pasaules tūrē tiks aizvadīti 13 sacensību posmi jeb "Masters" turnīri, vēsta turnīra organizētāji.

3x3 basketbola Pasaules tūre norisināsies 12. reizi un 2023. gada sezonas pirmais turnīrs paredzēts 29. un 30. aprīlī Japānas pilsētā Ucunomijā.

Pēc tam nākamais "Masters" turnīrs maijā notiks Manilā, Filipīnās, kam sekos divi posmi jūlija mēnesī Ķīnas teritorijā Makau un Edmontonā, Kanādā.

Turpinājumā augustā paredzēti kopā trīs posmi Eiropā Prāgā, Lozannā un Debrecenā, kamēr septembrī 3x3 basketbolisti sacentīsies vispirms Konstancā, bet pēc tam dosies uz Filipīnu pilsētu Sebu.

Tuvojoties sezonas beigām oktobrī viens posms paredzēts Amesterdamā, kuram sekos vēl viens "Masters" turnīrs Čendu pilsētā Ķīnā un arī Abū Dabī, kas pērn uzņēma finālturnīru.

Pasaules tūres finālturnīrs paredzēts 2023. gada decembrī, taču tā norises vieta tiks paziņota vēlāk, kā arī sacensību kalendārs varētu tikt papildināts ar vēl citiem "Masters" turnīriem.

Pagājušajā sezonā finālturnīrā, kas norisinājās Abū Dabī, "Rīgas" 3x3 basketbolisti nepārvarēja ceturtdaļfinālu, bet par čempioniem kļuva pasaules ranga līdervienība "Ub" no Serbijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu