Graudiņa/Samoilova "Elite 16" pamatturnīru Šveicē sāk ar diviem zaudējumiem

Papildināts
CopyDraugiem X Whatsapp
Tīna Graudiņa (no labās) un Anastasija Samoilova
Tīna Graudiņa (no labās) un Anastasija Samoilova Foto: FIVB

Latvijas duets Tīna Laura Graudiņa/Anastasija Samoilova ceturtdien Šveices pilsētā Gštādē piedzīvoja zaudējumus pludmales volejbola profesionālās tūres jeb "Beach Pro Tour" (BPT) "Elite 16" sērijas pamatturnīra pirmajos divos mačos.

(Papildināts virsraksts un viss teksts.)

B apakšgrupas pirmajā mačā Latvijas duets, kas sacensībās saņēmis 15. numuru, ar 0-2 (16:21, 16:21) zaudēja ar septīto numuru izsētajām kanādietēm Melisai Hjūmenai-Paredesai un Brendijai Vilkersonei.

Apakšgrupas otrajā mačā Graudiņa/Samoilova ar 1-2 (21:17, 18:21, 13:15) piekāpās šveicietēm Anuku Veržai-Deprē/Joanai Mēderei, kurām turnīrā devītais numurs.

Piektdien Latvijas duetam būs tikšanās ar austrālietēm Mariafi Artaho de Solaru/Taliku Klensiju (2.), kurām zaudēja Tokijas olimpisko spēļu pusfinālā.

Jau vēstīts, ka lai iekļūtu pamatturnīrā šoreiz Latvijas vadošajām pludmales volejbolistēm nācās pārvarēt kvalifikāciju.

Trešdien kvalifikācijas pirmajā spēlē kvalifikācijā ar sesto numuru izsētais Latvijas duets ar 2-0 (21:17, 21:15) pārspēja itālietes Margeritu Biankinu/Klaudiju Skampoli (11.), bet kvalifikācijas izšķirošajā mačā Graudiņa un Samoilova ar 2-0 (21:15, 21:18) guva panākumu pār brazīlietēm Tainu Silva Bigi/Viktoriju Lopisu Pereiru Tostu.

Sezonas pirmajā posmā Dohā Graudiņa/Samoilova izcīnīja ceturto vietu, bet tad Brazīlijas pilsētā Uberlandijā ieņēma dalītu piekto vietu, bet pēdējā posmā Čehijā neizdevās izkļūt no apakšgrupas, kas nozīmēja dalību šī posma kvalifikācijā.

Turnīrs Gštadē norisināsies līdz svētdienai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu