Video "Thunder" izsēj 22 punktu pārsvaru, Bertāns atkal nespēlē

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA spēlētājs Šejs Gildžess-Aleksandrs (ar bumbu)
NBA spēlētājs Šejs Gildžess-Aleksandrs (ar bumbu) Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā komanda Oklahomasitijas "Thunder" trešdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

"Thunder" savā laukumā ar rezultātu 106:110 (33:14, 18:29, 26:35, 29:32) piekāpās Ņūorleānas "Pelicans" basketbolistiem.

Uzvarētāju sastāvā 29 punktus guva Kristians Džeimss Makolums, kurš izcīnīja arī 11 atlēkušās bumbas.

Tuvu "triple-double" bija Zaions Viljamsons, kurš guva 20 punktus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un veica astoņas rezultatīvas piespēles.

Vēl "Pelicans" rindās rezultatīvi nospēlēja lietuvietis Jons Valančūns, kurš guva 19 punktus un savāca deviņas bumbas pie groziem.

"Thunder" sastāvā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Šejs Gildžess-Aleksandrs, kurš veica arī astoņas rezultatīvas piespēles, bet 19 punktus un 11 atlēkušās bumbas pievienoja Čets Holmgrens.

Bertāns ceturto reizi piecās spēlēs netika izlaists laukumā, turklāt šajā mačā "Thunder" nesekmējās tālmetienu izpilde, kas ir latvieša lielākais trumpis.

"Thunder" šajā mačā trāpīja tikai septiņus no 34 tālmetieniem (20,6%), savukārt pretinieki realizēja 13 no 42 trīspunktu metieniem (31,0%).

Pirmajā ceturtdaļā "Thunder" uzvarēja ar 33:14, kamēr "Pelicans" komandai mača sākumā nesekmējās tālmetienu izpilde (3p. 1/12).

Otrajā ceturtdaļā "Thunder" ieguva 22 punktu pārsvaru, taču līdz puslaika pārtraukumam "Pelicans" starpību samazināja līdz astoņiem punktiem.

Spēles otrajā daļā bija sīva cīņa līdz "Pelicans" izdevās 14:4 izrāviens, kas uz brīdi deva vadību ar 92:81, taču "Thunder" atspēlējās un galotnē bija spēkošanās punkts punktā.

"Thunder" piedzīvoja šosezon otro zaudējumu piecās spēlēs, bet "Pelicans" izcīnīja trešo uzvaru četros mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu