Video RSU/MSĢ volejbolistes Baltijas līgas mačā uzvar daugavpilietes

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

"Rīgas Stradiņa Universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" (RSU/MSĢ) svētdien "Optibet" Baltijas Sieviešu volejbola līgas (BSVL) spēlē uzvarēja "SUFA klubs"/"Daugavpils Universitāte" vienību.

Rīdzinieces mājās uzvarēja ar rezultātu 3-1 (25:14, 22:25, 25:10, 25:18).

Uzvarētājām 22 punktus guva Agija Ankevica, 17 punkti bija Kristīnei Leskinovičai, bet 14 punkti, trīs no tiem blokā, bija Karmenai Strukai. Pirmās divas un arī Anna Kovala izcēlās ar trīs "eisiem".

Viešņām 11 punktus guva Inga Sauša, kura četrreiz izcēlās blokā.

Turnīra tabulā RVS/LU ar 13 punktiem sešās spēlēs ir otrā, RSU/MSĢ ar 11 punktiem astoņos dueļos ir sestā, "Jelgava" ar deviņiem punktiem sešās cīņās - septītā, bet "SuFA klubs"/DU bez punktiem sešās spēlēs ieņem pēdējo vietu desmit komandu konkurencē.

BSVL sacensībās tāpat kā gadu iepriekš startē desmit komandas. Latviju pārstāv četras vienības - "Jelgava", "Rīgas Volejbola skola"/"Latvijas Universitāte" (RVS/LU), "Rīgas Stradiņa Universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" (RSU/MSĢ) un Daugavpils "SuFA klubs"/"Daugavpils Universitāte" ("SuFA klubs"/DU). Arī Igaunija ir pārstāvēta ar četriem klubiem (Tartu TU/"Bigbank", Tallinas "TalTech", "Rae Spordikool"/"Viaston" un "Audentes SG"/NK), bet Lietuva - ar diviem (Jonavas "Aušrine" un "Kaunas-VDU").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu