Noskaties Bertāns šosezon otro reizi tiek laukumā, "Thunder" izcīna uzvaru

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA spēlētājs Dāvis Bertāns aizsardzībā
NBA spēlētājs Dāvis Bertāns aizsardzībā Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien guva trīs punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Oklahomasitijas "Thunder" komanda izcīnīja uzvaru.

"Thunder" mājās ar rezultātu 128:120 (36:29, 34:28, 29:30, 29:33) pārspēja Klīvlendas "Cavaliers" basketbolistus.

Bertāns laukumā pavadīja nepilnas 10 minūtes, kuru laikā viņš netrāpīja nevienu no trim izpildītajiem tālmetieniem, bet realizēja visus trīs soda metienus.

Latvieša kontā arī viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba, divas piezīmes un pozitīvs +/- rādītājs +4.

"Thunder" rindās rezultatīvākais ar 43 punktiem bija Šejs Gildžess-Aleksandrs, bet pa 15 punktiem pievienoja Džeilens Viljamss un Čets Holmgrens.

"Cavaliers" komandā 29 punktus guva Keriss Leverts, 22 iemeta Evans Moblijs un 20 pievienoja Donovans Mičels, kurš pirms šī mača bija sezonas rezultatīvākais spēlētājs ar 32,5 punktiem (tagad ceturtais ar 30,7).

Trešajā ceturtdaļā "Thunder" iekrāja 17 punktu pārsvaru (92:75), kas turpinājumā palīdzēja nosargāt vadības grožus. Lai gan "Cavaliers" sadeldēja rezultāta starpību līdz četriem punktiem, tomēr spēles gaitu viesiem neizdevās mainīt. 

"Thunder" ar piecām uzvarām astoņās spēlēs ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, savukārt "Cavaliers" ar trīs  uzvarām un pieciem zaudējumiem ierindojas 11. pozīcijā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu