Video Merzļikins un "Blue Jackets" izlaiž trīs vārtu pārsvaru pret Bļugera "Canucks"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Kolumbusas "Blue Jackets" sestdien viesos nespēja noturēt trīs vārtu pārsvaru un ar 4:5 (0:0, 4:1, 0:3, 0:1) viesos papildlaikā piekāpās uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" komandai.

Pirmajā periodā vārti netika gūti, bet pēc otrās trešdaļas viesi bija vadībā ar 4:1, vārtus gūstot Aleksandram Teksjē, Šonam Kuralī, Kirilam Marčenko un Džeikam Bīnam.

"Canucks" rindās par galveno varoni kļuva Broks Besers, kurš guva vienīgos vārtus otrajā periodā un vēl divas reizes bija precīzs trešajā trešdaļā, tiekot pie "hat trick". Tāpat vārtus pēdējā trešdaļā mājiniekiem guva Elīass Petešons, kurš papildlaikā ar savu otro precīzo metienu nodrošināja "Canucks" uzvaru.

Merzļikins viesu rindās atvairīja 28 no 33 metieniem, bet Bļugers laukumā pavadīja 14 minūtes un 56 sekundes, no kurām divas minūtes un 58 sekundes spēlēja mazākumā. Latviešu uzbrucēja kontā viens metiens vārtu rāmī, divi spēka paņēmieni, divi bloķēti raidījumi, uzvarēti 11 no 19 iemetieniem un negatīvs lietderības koeficients -1.

"Canucks" ar 71 punktu 49 spēlēs ir Rietumu konferences līdervienība, bet "Blue Jackets" ar 40 punktiem 48 mačos ieņem 15. vietu Austrumu konferencē, apsteidzot vien Otavas "Senators".

Citā sestdienas spēlē Bufalo "Sabres" bez savainotā latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona sastāvā ar 5:2 (2:2, 1:0, 2:0) izbraukumā pieveica Sanhosē "Sharks" hokejistus.

Uzvarētāju rindās ar 1+2 izcēlās Dilans Kozenss, divus vārtus guva Jons Jāsons Peterka, 1+1 savā kontā ierakstīja Alekss Taks, bet vēl vieni vārti Džordana Grīnveja kontā.

"Sharks" rindās vārtus guva Jans Rutta un Marks Eduārs Vlasiks.

"Sabres" ar 48 punktiem 49 spēlēs ieņem 13. vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu