Visi desmit klubi saņēmuši licenci dalībai Latvijas futbola virslīgas 2024. gada sezonā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Futbola bumbas (ilustratīvas attēls)
Futbola bumbas (ilustratīvas attēls) Foto: optibetvirsliga.com

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Klubu licencēšanas pirmās instances padome otrdien lēma par licences piešķiršanu "Grobiņas SC" klubam dalībai "Optibet" virslīgas 2024. gada sezonā, vēsta LFF.

Pagājušajā nedēļā licence dalībai sacensībās tika piešķirta deviņiem klubiem, sešiem no kuriem dots termiņš atsevišķu kritēriju pilnīgai izpildei, bet par licences piešķiršanu "Grobiņas SC" klubam lēmuma pieņemšana tika atlikta, dodot laiku neatbilstību novēršanai.

Licences pretendents nebija izpildījis licencēšanas noteikumu noteiktās prasības attiecībā uz ieņēmumiem kalendārā gada laikā.

Pēc kluba jauniesniegtajiem dokumentiem un saskaņā ar klubu licencēšanas finanšu kritēriju eksperta atzinumu "Grobiņas SC" ir izpildījis attiecīgos noteikumu punktus, kā rezultātā padome otrdien lēma par licences piešķiršanu "Gobiņas SC".

Līdz ar to licences dalībai sacensībās saņēmuši visi desmit klubi, kuri pie vietas sacensībās iepriekš bija tikuši, pamatojoties uz sportiskajiem rezultātiem 2023. gada sezonā: RFS, "Riga FC", FK "Auda", "Valmiera FC". FK "Liepāja", FS "Jelgava", BFC "Daugavpils", FK "Tukums 2000", FK "Metta" un "Grobiņas SC".

Sekojoši licence netiek piešķirta SK "Super Nova" klubam, kam iepriekš tika piemērots licences pretendenta statuss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu