Latvijas futbolisti pirmo Nāciju līgas mājas spēli aizvadīs pret Fēru salām

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas izlases futbolisti
Latvijas izlases futbolisti Foto: Agris Bricis (Latvijas Futbola federācija)

Latvijas vīriešu futbola izlase UEFA Nāciju līgas 2024./2025. gada sezonā C līgas pirmajā spēļu logā tiksies ar Armēniju un Fēru salām.

Nāciju līgas mači tiks aizvadīti trīs logos. Paredzēts, ka pirmajā logā 7. septembrī Latvija viesosies pie Armēnijas, bet 10. septembrī savā laukumā uzņems Fēru salas.

Otrajā spēļu logā 10. oktobrī latvieši mājās stāsies pretī Ziemeļmaķedonijai un 13. oktobrī izbraukumā tiksies vēlreiz ar Fēru salām, bet trešajā logā 14. novembrī Latvija viesos spēlēs ar Ziemeļmaķedoniju un 17. novembrī savā laukumā spēkosies ar Armēniju.

Pēc trim sezonām turnīra zemākajā D līgas līmenī šogad Latvijas izlase debitēs C līgā.

C līgā kopumā būs četras grupas. Katrā no tām pa četrām izlasēm. Līdz ar to katrai valstsvienībai šī turnīra ietvaros grupu stadijā būs pa sešām spēlēm - pa trim mājās un pa trim izbraukumā.

Katras grupas uzvarētājs automātiski iegūs paaugstināšanos uz B līgu. Savukārt divas sliktākās no ceturto vietu ieguvējām automātiski tiks pazeminātas uz D līgu. Divām ceturto vietu ieguvējām ar labākiem rādītājiem nākamā gada martā būs jāpiedalās "play-off" par vietas saglabāšanu C līgā.

Tāpat šosezon UEFA Nāciju līgā jaunums būs tas, ka tiks izspēlēti papildu "play-off" mači par paaugstināšanos. B līgas grupu trešo vietu ieguvējas aizvadīs "play-off" spēles ar C līgas grupu otro vietu īpašniecēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu