Video Šilova komandas biedrs: Artūrs spēlē lieliski

CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Gārlends
Konors Gārlends Foto: Reuters/ScanPix

Vārtsargs Artūrs Šilovs teicami atgriezies Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā, abās spēlēs, kurās bijis Vankūveras "Canucks" vārtos, palīdzējis izcīnīt uzvaru.

"Canucks" hokejisti pagājušās nakts spēlē viesos ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) pārspēja Arizonas "Coyotes" vienību.

Tieši Šilovs bija viens no savas komandas labākajiem spēlētājiem. Viņš atvairīja 20 no 21 metiena, bet kopumā viņam divās spēlēs divas uzvaras, atvairīti 93,0% metienu un vidēji zaudēti 1,5 vārti mačā.

"Viņš [Šilovs] vārtos izskatās gluži kā veterāns. Ļoti pārliecinošs," latvieša sniegumu komentēja "Canucks" galvenais treneris Riks Tokets. "No rezervistu soliņa viņš izskatās ļoti liels vārtu vīrs."

Komandas galvenais treneris uzslavēja Šilova pacietību un spēju labi darboties arī pēc sev priekšā atsistajām ripām.

"Viņš aizvadījis tiešām divas ļoti labas spēles."

Spēlē pret "Coyotes" vārtus uzvarētāju labā guva Kvins Hjūzs un Konors Gārlends, bet latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers uz ledus bija 14 minūtes un 44 sekundes, kuru laikā izpildīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku raidījumu, uzvarēja septiņos no 14 iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Viņš [Šilovs] ir ļoti pārliecināts puisis. Pagājušajā gadā viņš uzvarēja mani pasaules čempionātā stāvot uz galvas un pieveica mani spēlē par medaļām, tāpēc ir ļoti patīkami redzēt viņu spēlējam pie mums. Spēlē viņš lieliski. Talantīgs puisis un turpina kļūt tikai labāks," par Šilova sniegumu sacīja Gārlends. 

"Canucks", kas jau nodrošinājusi vietu Stenlija kausa izcīņā, ar 102 punktiem 76 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē.

Vankūveras hokejisti nākamo spēli aizvadīs sestdien, kad izbraukumā mērosies spēkiem ar Losandželosas "Kings".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu