Pasaules kausa laikā rezultatīvais Keins izvairās no sociālajiem tīkliem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Krievijā notiekošās Pasaules kausa izcīņas laikā Anglijas futbola izlases rezultatīvais uzbrucējs Harijs Keins izvairās no sociālo tīklu lietošanas.

Keinam ir vairāk nekā 7 miljoni sekotāju, skaitot kopā viņa «Twitter» un «Instagram» profilus. Anglijas izlases uzbrucējs intervijā britu televīzijas kanālam ITV pastāstījis, ka viņš Pasaules kausa laikā izvairās no sociālo tīklu lietošanas.

Pirms diviem gadiem Eiropas čempionātā astotdaļfinālā Anglija sensacionāli zaudēja Islandei. Kā atklāja Keins, tā turnīra laikā viņš «Twitter» platformā daudz sekojis līdzi tam, par ko tiek runāts, taču tas atstājis negatīvas sekas.

10k bike challenge winners. Tour de France next... ?? #ThreeLions ???

A post shared by Harry Kane (@harrykane) on

«Es pārāk daudz lasīju un pārāk daudz domāju, tas atstāja negatīvu iespaidu. Spēlējot futbolu, vislabāk jūtos, kad prāts ir brīvs. Tāpēc šajā turnīrā nolēmu atturēties no sociālajiem tīkliem, cik vien iespējams,» sacīja Keins.
Ar 5 precīziem sitieniem Keins patlaban ir 2018. gada Pasaules kausa labākais vārtu guvējs. Anglijas izlase otrdien plkst. 21.00 pēc Latvijas laika dosies astotdaļfināla cīņā pret Kolumbiju.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu