NBA apskatnieks: Popovičs centīsies pierunāt Džeimsu pievienoties «Spurs»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/EPA/LETA/TVNET kolāža

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio «Spurs» galvenais treneris Gregs Popovičs šovasar centīsies pierunāt Lebronu Džeimsu pievienoties komandai, vēsta «The New York Times» basketbola apskatnieks Marks Steins.

Džeimsam ir spēkā līgums ar Klīvlendas «Cavaliers» komandu uz nākamo sezonu par 35,6 miljoniem ASV dolāru, taču viņš no šā kontrakta var atteikties un 1. jūlijā kļūt par brīvo aģentu, lai pievienotos kādai citai komandai.

Kā norāda apskatnieks Steins, aktīvi sarunās ar Džeimsu iesaistīsies Popovičs, kurš pēdējās divas sezonas bija galvenais treneris Dāvim Bertānam. Latvijas basketbolists 1. jūlijā kļūs par ierobežotu brīvo aģentu, tāpēc pastāv iespēja, ka viņš atstās «Spurs» komandu.

«Cavaliers» sestdien NBA finālsērijā ar 0-4 atzina Goldensteitas «Warriors» pārākumu. Džeimss pēc mača atzina, ka pagaidām vēl nevar sniegt atbildi par savu nākotni.

Medijos jau ilgāku laiku mēļo, ka Džeimss šovasar varētu atstāt «Cavaliers», lai pievienotos kādai citai komandai. Viņam vēlākais līdz 29. jūnijam jāinformē Klīvlendas klubs, vai viņš šovasar kļūs par brīvo aģentu.

Tikmēr ESPN basketbola apskatnieks Stīvens A. Smits vēsta, ka 7 komandas iesaistīsies sarunās ar Džeimsu, taču starp tām netiek minēta «Spurs» vienība, - NBA finālistes «Cavaliers» un «Warriors», Hjūstonas «Rockets», Bostonas «Celtics», Filadelfijas «76ers», Losandželosas «Lakers» un Maiami «Heat».

Pašlaik 33 gadus vecais Džeimss līgā spēlē kopš 2003. gada. Līdz šim viņš karjerā pārstāvējis divus NBA klubus - «Cavaliers» un Maiami «Heat» (no 2010. līdz 2014. gadam).

Džeimss ir trīskārtējs NBA čempions un trīskārtējs finālsērijas vērtīgākais spēlētājs (2012., 2013. un 2016. gadā), kā arī viņš četras reizes atzīts par regulārā čempionāta labāko spēlētāju (2009., 2010., 2012., 2013. gadā).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu