Džeimss labo kārtējo Džordana rekordu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) trešajā finālspēlē Klīvlendas «Cavaliers» zvaigzne Lebrons Džeimss laboja kārtējo leģendārā Maikla Džordana rekordu. Džeimss guva 33 punktus, tādējādi 110. reizi karjerā gūstot vismaz 30 punktus izslēgšanas spēlēs.

Džeimss ir guvis vismaz 30 punktus 110 reizes, aizvadot 238 izslēgšanas spēles savā karjerā.

Līdzšinējais rekords piederēja Maiklam Džordanam, kurš 179 karjeras izslēgšanas spēlēs vismaz 30 punktus bija guvis 109 reizes.

«Cavaliers» zvaigzne ir visu laiku rezultatīvākais spēlētājs izslēgšanas spēlēs. Pirms gada Džeimss laboja Džordana rekordu kopējo punktu skaita ziņā. Džeimsam ir 6888 punktu, kamēr Džordans bija paspējis iekrāt 5987 punktus.

Finālsērijas trešajā spēlē, Džeimss guva 33 punktus, atdeva 11 rezultatīvas piespēles, kā arī savāca 10 atlēkušās bumbas. Vienā no spēles epizodēm Klīvlendas līderis savainoja potīti, taču pats Džeimss pēc spēles atzina, ka būs gatavs sērijas ceturtajai spēlei.

«Potīti izmežģīju diezgan pamatīgi, bet būšu ierindā uz nākamo spēli,» preses konferencē atzina Džeimss.

Aizvadītajā naktī Džeimss nospēlēja 47 no 48 minūtēm.

Šī bija 33 gadus vecā basketbolista 103. spēle pēc kārtas, kurā viņš ir piedalījies, ieskaitot regulāro sezonu un izslēgšanas spēles. Iepriekšējais rekords bija 100 spēles 2011.gada sezonā, kad Džeimss vēl bija 26 gadus vecs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu