Vailders: Džošua vilcinās piekrist cīņai pret mani, jo tāpat nopelnīs miljonus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

ASV bokseris Dontejs Vailders ir pārliecināts, ka britu cīkstonis Entonijs Džošua vilcinās piekrist duelim, jo viņš tāpat var nopelnīt miljonus, cīnoties ar krietni vājākiem pretiniekiem.

«Es vienkārši vēlos pierādīt, ka esmu pats labākais. Vēlos, lai cilvēki redzētu lielisku cīņu starp diviem labākajiem smagsvariem pasaulē,» Vailderu citē «The Associated Press».

ASV bokseris intervijā norādīja, ka cīņa varētu notikt kaut kad nākamgad, ja vien Džošua pārstāvji necentīsies pārlieku pasargāt britu bokseri.

«Domāju, ka tam ir iemesls, kāpēc viņš vilcinās. Viņš var cīnīties burtiski ar jebkuru pretinieku, kuram nav skaļa vārda, taču tāpat nopelnīs miljoniem dolāru. Kāpēc lai viņš riskētu cīnīties pret visbīstamāko smagsvaru,» sacīja Vailders.

Organizatoru vidū ir lielas domstarpības par cīņas norises vietu, kur būtu izdevīgāk spēkoties Vailderam un Džošua, - ASV vai Lielbritānijā. Amerikāņu bokseris uzskata, ka viņa potenciālā pretinieka galvenajās interesēs patlaban ir nopelnīt naudu.

«Viņi vēlas vēl vienu iesildošo cīņu. Džošua sniegums iepriekšējā cīņā bija labs, bet ne lielisks. Viņi vēlas vismaz vēl vienu algas dienu pirms cīņas pret mani,» teica Vailders.

Džošua ieguvis milzu popularitāti Lielbritānijā pēc aprīli izcīnītās uzvaras pret slaveno ukraini Vladimiru Kļičko, kurš šovasar noslēdza karjeru. Vemblija stadionā Londonā šo cīņu klātienē vēroja 90 000 skatītāju. Tomēr britu bokseris vēl nav ieguvis pietiekamu atpazīstamību ASV,

Pašlaik 28 gadus vecais Džošua ir pasaules smagsvaru čempions WBA, IBF un IBO versijā, savukārt 32 gadus vecais Vailders ir WBC pasaules čempiona jostas īpašnieks.

Džošua aizvadījis 20 cīņas, visas noslēdzot ar pretinieka nokautu. Savukārt Vailders karjeras laikā boksējies 39 cīņās, 38 uzvarot ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu