Mančestras «City» svin 18. uzvaru pēc kārtas un pietuvojas «Bayern» rekordam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Mančestras «City» trešdien Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta 20. kārtas spēlē viesos ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspēja Ņūkāslas «United» komandu, svinot 18. uzvaru pēc kārtas un pietuvojoties Eiropas vadošo līgu rekordam, kas pieder Vācijas bundeslīgas klubam Minhenes «Bayern».

Mančestras «City» premjerlīgā izcīnījusi 18 uzvaras pēc kārtas, turpinot uzlabot šo sacensību rekordu. Šajā sezonā šī Mančestras komanda zaudējuma rūgtumu vēl nav izjutusi, esot pārliecinošā kopvērtējuma vadībā.

Šis Anglijas klubs tikai par vienas uzvaras tiesu tagad atpaliek no Eiropas piecu vadošo līgu rekorda, jo 2013./2014. gada sezonā 19 panākumus pēc kārtas izcīnīja Vācijas flagmanis Minhenes «Bayern». Zīmīgi, ka toreiz to trenēja spāņu speciālists Hoseps Gvardiola, kurš pašlaik strādā tieši Mančestrā.

Trešdienas mačā «City» labā vienīgos vārtus guva angļu pussargs Rahīms Stērlings, kurš mača 31. minūtē pēc beļģa Kevina de Brujnes piespēles bija nepieskatīts mājinieku soda laukumā un ieraidīja bumbu pretinieku cietoksnī.

Mančestras futbolisti šajā mačā dominēja laukumā. «City» vienībai pirmajā puslaikā bumbas kontrole bija 83%, bet otrajā puslaikā - 73%.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā līdere ar 58 punktiem 20 spēlēs ir Mančestras «City», kamēr otrā ar 43 punktiem 20 mačos ir Mančestras «United», bet 42 punkti ir «Chelsea» rēķinā.

Tikmēr ceturtā ar 38 punktiem ir «Liverpool», kamēr punktu no tās atpaliek «Hotspur», kurai divus punktus zaudē «Liverpool», bet vēl par trim punktiem atpaliek «Arsenal».

Premjerlīgas 20.kārtas izspēles noslēgsies ceturtdien, kad «Arsenal» Londonas derbijā viesosies pie «Crystal Palace» vienības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu