Šmita lieliskais sniegums neglābj «Montakit» no zaudējuma Spānijas čempionāta mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @BFuenlabrada

Latvijas izlases basketbolists Rolands Šmits sestdien iemeta 16 punktus, kas gan neglāba viņa pārstāvēto Fuenlavradas «Montakit» komandu no zaudējuma Spānijas augstākās līgas (ACB) regulārā čempionāta mačā.

«Montakit» izbraukumā ar 76:81 (13:21, 19:20, 20:15, 24:25) piekāpās Sansevastjanas «Gipuzkoa Basket».

Šmits šajā cīņā laukumā pavadītajās 29 minūtēs un 16 sekundēs grozā raidīja 5 no 6 divpunktu metieniem un 2 no 5 tālmetieniem.

Tāpat latvieša rēķinā 8 atlēkušās bumbas, 4 piezīmes un 1 izprovocēts noteikumu pārkāpums, kas ļāva tikt pie 17 efektivitātes punktiem.

Uzvarētāju sastāvā 18 punktus iemeta Henks Norels, kamēr «Montakit» no zaudējuma neglāba veterāna Marko Popoviča iemestie 20 punkti.

Spānijas čempionāta kopvērtējuma galvgalī ar astoņām uzvarām deviņās spēlēs atrodas Madrides «Real», bet septiņi panākumi ir pagājušās sezonas čempionei «Valencia Basket», Barselonas «Lassa», kuras sistēmā atrodas Rodions Kurucs, un Mārtiņa Laksas pārstāvētajai Kompostelas «Rio Natura Monbus Obradoiro».

«Montakit» ar septiņām uzvarām desmit mačos ir piektā, bet sešas uzvaras deviņās spēlēs ir Anžeja Pasečņika pārstāvētajai Grankanārijas «Herbalife». Uzreiz aiz tās septītajā vietā ar pieciem panākumiem ir Jāņa Timmas un Rinalda Mālmaņa pārstāvētā Vitorijas «Baskonia». bet Jāņa Blūma pārstāvētā Saragosas «Tecnyconta» ar četrām uzvarām ir astotā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu