Oficiāli: Čistovs noslēdzis līgumu ar Rīgas «Dinamo»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» savu sastāvu papildinājis ar pieredzējušo krievu uzbrucēju Staņislavu Čistovu, vēsta vienības mājas lapa.

Uzbrucējs rīdzinieku rindās spēlēs ar 32. numuru.

Čistovs (svars 95 kg, augums 179 cm) dzimis 1983. gada 17. aprīlī, Čeļabinskā. 2001. gadā viņu ar piekto numuru Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā izvēlējās Anaheimas «Mighty Ducks». Čistovs NHL pārstāvējis arī Bostonas «Bruins» komandu. Kopumā NHL aizvadījis 217 spēles, kurās izcēlies ar 23 vārtu guvumiem un 44 rezultatīvām piespēlēm.

KHL viņš pārstāvējis Jaroslavļas «Lokomotiv», Jekaterinburgas «Avtomobilist», Čeļabinskas «Traktor» un Magņitogorskas «Metallurg» vienības.

Šo sezonu Čistovs iesāka Maskavas «Spartak» komandā, tad tika nosūtīts uz Krievijas augstākās līgas (VHL) - Voskresenskas «Himik», kur deviņos mačos izcēlās ar diviem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Ziņas par Čistova pievienošanos Rīgas komandai izskanēja pagājušajā nedēļā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu