Nadals: Gribu atvainoties visiem cilvēkiem, kuri mani atbalstīja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Spānijas pirmā rakete Rafaels Nadals pirmdien nepārvarēja sezonas trešā «Grand Slam» tenisa turnīra - Vimbldonas čempionāta - astotdaļfinālu, pēc divpadsmit gadu pārtraukuma pirmo reizi piekāpjoties Luksemburgas sportistam Žilam Milleram.

«Tā bija lieliska sajūta. Lieliska gaisotne. Darīju visu, kas manos spēkos. Liku lietā sevi visu, un līdzjutēji to allaž novērtē,» ATP mājas lapā sacīja Nadals, kurš ir prestižā turnīra 2008. un 2010. gada uzvarētājs. «Liels paldies par atbalstu. Es centos. Gribu atvainoties visiem tiem cilvēkiem, kuri mani atbalstīja. Patīkami sajust tādu pretimnākšanu.»

34 gadus vecais Millers svinēja uzvaru teju piecu stundu cīņā ar rezultātu 6-3, 6-4, 3-6, 4-6, 15-13, pirmo reizi sasniedzot Vimbldonas čempionāta ceturtdaļfinālu.

«Viņš spēlēja labi. Domāju, ka pirmajos divos setos neparādīju savu labāko sniegumu. Pieļāvu vairākas kļūdas, kā rezultātā nonācu iedzinēja lomā, un pret tādu spēlētāju, kāds ir viņš, nav viegli spēlēt,» norādīja Nadals. «Malacis. Īpaši labi viņš spēlēja piektajā setā. Ar pareizo attieksmi cīnījos par katru bumbiņu. Šis nebija mans labākais mačs, bet tajā pašā laikā es spēlēju pret ļoti neērtu sāncensi.»

Ceturtdaļfinālā Millers trešdien tiksies ar horvātu Marianu Čiliču, kas ATP rangā ieņem sesto vietu.

«Šī noteikti ir manas karjeras spožākā uzvara. 2013. gadā pārcietu smagu elkoņa savainojumu un nebiju drošs, ka spēšu atgriezties. Esmu aizvadījis daudzas lieliskas spēles, bet šī pavisam noteikti ir mana lielākā uzvara kopš manas atgriešanās. Īpaši šādā līmenī, kad jācīnās pret tenisistu, kurš šajā gadā dominējis kortā.»

Millers reitingā šobrīd ir vien 26. vietā.

Nadals šosezon izcīnījis jau četrus ATP titulus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu