Daugaviņš: Turpinājumā visādi brīnumi var notikt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja izlase pēc divām aizvadītām spēlēm pasaules čempionātā (PČ) Ķelnē ir grupas līdere. Kaspars Daugaviņš atklājis, ka turnīra tabulā neskatās, bet gatavojas nākamajiem mačiem. Nākamā tikšanās mūsu hokejistiem būs ar Itāliju, kurai cīņā ar Latviju nebūšot ko zaudēt.

«Sajūtas pēc mača ir ļoti labas, uzvarējām un izcīnījām trīs svarīgus punktus,» Krievijas medijos citēts Dauagviņš. «Slovākijai ir spēcīga komanda. Sen tik labi neesam sākuši pasaules čempionātu. Pārliecībai ir svarīgi turnīra sākumā iekrāt punktus.»

Līdz šim Latvijas izlase nekad pasaules čempionāta augstākajā divīzijā nebija izcīnījusi divus panākumus tikpat mačos. Turklāt Boba Hārtlija vadītā vienīga ir Ķelnes grupas līdere.

«Kopumā spēlējām labi, kaut arī bija momenti, kad sākās neliela panika,» teica Latvijas valstsvienības uzbrucējs. «Tomēr saņēmāmies un novedām spēli līdz uzvarai.»

Turnīru Latvijas hokejisti sāka ar uzvaru 3:0 pār Dāniju.

«Vai tā ir sensācija, ka Latvija šobrīd ir grupas pirmajā pozīcijā? Nezinu, tabulā mēs neskatāmies, bet gan gatavojamies nākamajai spēlei. Katru gadu esam devušies uz pasaules čempionātu cīnīties par izslēgšanas spēlēm. Turpinājumā jau visādi brīnumi var notikt. Itālijas komanda pēc zaudējuma 1:10 Krievijas izlasei būs nokaitināta, rausies uz priekšu, jo viņiem nav ko zaudēt. Mums jākoncentrējas, viegla spēle nebūs. Viņi arī agresīvi spēlē, tā ka Latvijas vienībai būs jāspēlē akurāti,» norādīja Daugaviņš.

Itālijas izlase tiek uzskatīta par grupas pastarīti, lai gan bez punktiem šobrīd cīnās Baltkrievijas hokejisti, kuri piedzīvojuši zaudējumu abās līdzšinējās spēlēs.

Daugaviņš pasaules čempionātā veicis trīs metienus pa vārtiem un nopelnījis rezultativitātes punktu par piespēli.

Latvijas valstsvienība ar Itāliju spēkiem mērosies otrdien. Pirmdien abām komandām ir brīvdiena.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu