Peiners ar 15 punktiem atbildes spēlē sekmē PAOK minimālu uzvaru divu spēļu summā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latviešu basketbolists Žanis Peiners trešdien guva 15 punktus Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas izslēgšanas turnīra pirmās kārtas atbildes spēlē, bet viņa pārstāvētā Grieķijas komanda Saloniku PAOK atspēlēja pirmajā mačā iekrāto divu punktu deficītu un iekļuva turnīra astotdaļfinālā.

PAOK viesos ar 82:78 (18:16, 29:16, 17:18, 18:28) pārspēja slaveno Serbijas klubu Belgradas «Partizan», divu spēļu summā svinot uzvaru ar rezultātu 156:154.

Peiners šajā mačā laukumā bija 25 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā iemeta divus no pieciem divpunktu metieniem, vienu no četriem tālmetieniem un visus astoņus soda metienus.

Tāpat rēzeknietis izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, pieļāva divas kļūdas, nopelnīja četras piezīmes un iekrāja 16 efektivitātes koeficienta punktus.

PAOK rindās rezultatīvākais bija Teds Makfedens, kurš sameta 26 punktus.

Grieķijas komanda astotdaļfinālā spēkosies ar Spānijas vienību Tenerifes «Iberostar».

Tikmēr Peinera bijušais klubs «Ventspils» patlaban Itālijā uzsāk atbildes spēli pret Venēcijas «Umana Reyer». Abu komandu pirmajā mačā «Ventspils» svinēja uzvaru ar rezultātu 74:67.

Izslēgšanas turnīra otrajai kārtai jeb astotdaļfinālam uzreiz kvalificējās piecu grupu uzvarētājas un trīs labākās otro vietu ieguvējas, kuru vidū nebija «Ventspils» un PAOK basketbolisti, kuri sacenšas pirmajā kārtā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu