Ņujorkas «Knicks» mēģina tikt vaļā no savas lielākās zvaigznes

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas «Knicks» vēlas aizmainīt vienības līderi Karmelo Entoniju uz Losandželosas «Clippers», vēsta «NYDailyNews.com».

Turklāt «Knicks» darījumā neprasa pretī kādu no «Clippers» lielajām zvaigznēm Krisu Polu, Bleiku Grifinu un Deandrē Džordanu.

Tikmēr ESPN vēsta, ka nav izdevušās «Knicks» sarunas ar Bostonas «Celtics», bostoniešiem atsakoties no iespējas iegūt Entoniju savā īpašumā. Starp abām vienībām jau iepriekšējā sezonā notikušas pārrunas.

Pēdējo nedēļu laikā uzvirmojušas spekulācijas par 32 gadus vecā Entonija nākotni «Knicks» komandā. Ar šo klubu viņu saista līgums līdz 2019.gadam, kas viņam par šo un nākamajām divām sezonām kopumā ļaus nopelnīt teju 80 miljonus dolāru (76,4 miljonus eiro). Tiesa, Entonija kontraktā ir punkts, kas liedz viņu bez paša atļaujas aizmainīt uz citu klubu.

Basketbolists gan pēdējās dienās licis manīt, ka varētu atteikties no šī punkta līgumā.

«Knicks» neveiksmīgi mēģinājusi aizmainīt Entoniju uz pašreizējo līgas čempioni Klīvlendas «Cavaliers», pretī iegūstot uzbrucēju Kevinu Lavu.

Ar 46 spēlēs vidēji iemestiem 22,7 punktiem Entonijs ir «Knicks» rezultatīvākais basketbolists.

NBA klubi maiņu darījumus var veikt līdz 23.februārim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu