Sējējs: Gaidījām, ka pretinieks spēlēs aktīvi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Rīgas «Dinamo» komandas galvenais treneris Normunds Sējējs pēc uzvaras 3:1 Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta mačā pār Vladivostokas «Admiral» paslavēja hokejistus par demonstrēto sniegumu. Viņš gaidīja, ka pretinieks spēlēs aktīvu hokeju.

«Principā tieši tādu spēli arī gaidījām, ka pretinieks spēlēs aktīvi,» pēcspēles preses konferencē norādīja Sējējs. «Gribu paslavēt puišus, viņi ir malači. Pacietīgi nospēlējām un guvām vārtus.»

«Dinamo» hokejisti pa pretinieka vārtiem izdarīja vien 15 metienus, kamēr «Admiral» spēlētāji Jāņa Kalniņa sargātos vārtus apdraudēja 41 reizi.

«Sākšu runāt uzreiz par trešo trešdaļu. Kad pretinieks guva trešos vārtus, iesēdās aizsardzībā un sagaidīja mūs uz zilās līnijas, tad mums praktiski vairs nebija nekādi varianti,» sacīja «Admiral» galvenais treneris Aleksandrs Andrijevskis. «Man iekrita acīs, ka rīdzinieki bija par mums svaigāki, un tas bija acīm redzams trešajā periodā. Tas bija galvenais moments.»

Nākamo spēli Rīgas vienība aizvadīs Krievijas mērogiem salīdzinoši netālu esošajā Habarovskā, kur sestdien tiksies ar vietējo «Amur».

«Daudz spēku atstājām Jaroslavļā, kur cīnījās līdz pēdējam. Ilgi domājām, kā plānot treniņus. Savā ziņā uzņēmos nelielu risku. Atlidojām un uzreiz bija 35-40 minūšu skriešanas treniņš. Pēc tam devām hokejistiem atpūtu. Nemāku teikt, vai tieši tas palīdzēja. Atceros, ka šādi vienreiz darījām Šuplera vadībā. Pēc tam hokejisti tīri abi slidoja un normāli jutās,» stāstīja Sējējs.

Rīgas «Dinamo» komandas izredzes kvalificēties Gagarina kausa izcīņai ir vairs tikai teorētiskas. Ar nopelnītiem 45 punktiem 49 spēlēs Latvijas vienība Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem pēdējo, 14. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu