Rīgas «Dinamo» šodien gada pirmā spēle

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

2017. gada pirmo spēli šodien aizvadīs šajā sezonā neveiksmīgi spēlējošā Rīgas «Dinamo» komanda, kas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā uzņems Čerepovecas «Severstaļ». Mačs sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

Aizgājušo gadu Rīgas «Dinamo» noslēdza Helsinkos, kur ar 3:2 pagarinājumā pieveica aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto «Jokerit». Tas Latvijas vienībai kļuva par pirmo panākumu jaunieviestajā pagarinājuma formātā «trīs pret trīs».

2016. gada izskaņā «Dinamo» vadība veica vairākas būtiskas izmaiņas sastāvā. Galvenais akcents nu tiek likts uz jauno spēlētāju iespēlēšanu. Sevi no labākās puses parādījis 22 gadus vecais uzbrucējs Roberts Lipsbergs. Viņš kopumā uz ledus devies jau 16 spēlēs.

Lai arī «Dinamo» 16 mačus pirms regulārā čempionāta beigām saglabā teorētiskas izredzes kvalificēties Gagarina kausa izcīņai, diezgan droši var teikt, ka Latvijas vienība izslēgšanas turnīrā nespēlēs.

«Severstaļ» gadu noslēdza ar piedzīvotiem diviem zaudējumiem pēc kārtas, pēdējā no mačiem ar 2:3 piekāpjoties Kazaņas «Ak Bars».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Severstaļ» atrodas tikai pozīciju augstāk par Rīgas vienību, tiesa, tās šķir 12 punkti. Čerepoveceas komanda 43 mačos iekrājusi 51 punktu, kas dod priekšpēdējo, 13. vietu, bet «Dinamo» ar iegūtiem 39 punktiem 44 spēlēs atrodas pēdējā pozīcijā.

Turpinājumā Normunda Sējēja vadītā komanda ceturtdien tiksies ar spēcīgo Maskavas CSKA, bet sestdien «Arēnā Rīga» tiks uzņemta Vācijas speciālista Oļega Znaroka un latvieša Harija Vītoliņa vadītā Sanktpēterburgas SKA, kas ir čempionāta līdervienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu