Rīgas «Dinamo» izbraukumu turpina Omskā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Rīgas «Dinamo» komanda šodien aizvada Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta izbraukuma maču, viesos spēkojoties ar Omskas «Avangard» vienību. Mačs sāksies plkst.15:00, un to tiešraidē varēs skatīties kanālā «VIASAT SPORT BALTIC» (VSB).

Normunda Sējēja padotie šo izbraukuma tūri sāka pirmdien, kad ar rezultātu 1:2 piekāpās Novosibirskas «Sibirj» hokejistiem. Vienīgos vārtus guva Roberts Lipsbergs.

Tikmēr «Avangard» pirmdien ar 2:1 pagarinājumā uzveica Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Helsinku «Jokerit» komandu, izcīnot jau piekto uzvaru pēc kārtas.

Pagājušajā nedēļā KHL bija iestājies decembra pārtraukums. Šo laiku «Dinamo» komandas vadība izmantoja, lai lauztu vienošanās ar trijiem hokejistiem - Patriku Malenu, Džastinu Šagu un Ēriku Ševčenko.

Atgādināsim, ka pirksta lūzuma dēļ Rīgas «Dinamo» komandai nevar palīdzēt viens no tās līderiem Miks Indrašis. Savainojuma dēļ tehniskais «Dinamo» uzbrucējs šogad vairs laukumā nedosies.

Rezultatīvākais Rīgas «Dinamo» spēlētājs ar sešiem vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm ir Lauris Dārziņš. Savukārt «Avangard» rindās ar 21 punktu izcēlušies Aleksandrs Perežogins (13+8) un Maksims Pestuško (9+12).

Pēc šā mača rīdzinieki piektdien spēkosies ar Novkuzņeckas «Metallurg» vienību.

Rīgas «Dinamo» ar 34 punktiem 40 mačos ieņem pēdējo vietu Rietumu konferencē, no pirmā astotnieka atpaliekot 26 punktus. Savukārt «Sibirj» ar 54 punktiem 41 spēlē ir Austrumu konferences 11. pozīcijā, turpinot sīvu cīņu par iekļūšanu «play-off».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu