Latvijas izlasi vadīšot Stenlija kausa čempions un NHL gada labākais treneris

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) jaunā vadība esot tuvu tam, lai jau tuvākajās dienās parakstītu līgumu ar vienu no vislabākajiem Kanādas treneriem Bobu Hārtliju, vēsta «Sportacentrs.com».

Šobrīd līgums ar 56 gadus veco Hārtliju vēl neesot parakstīts, taču tas notikšot jau tuvākajās dienās.

Kā atklāja žurnālists Jānis Matulis, bez Hārtlija kā potenciālie izlases galvenā trenera amata pretendenti tika minēti arī Artis Ābols, Ģirts Ankipāns un Sanda Ozoliņa cīņubiedrs Patriks Ruā.

Savu trenera karjeru Hārtlijs sāka 1998.gadā, trenējot NHL komandu Kolorādo «Avalanhce» (šajā laikā Kolorādo vienībā spēlēja arī Sandis Ozoliņš) 2001.gadā viņš ar «Avalanche» izcīnīja Stenlija kausu.

Hārtlijs arī vadījis tādas komandas kā Kalgari «Flames» un Atlantas «Trashers». Pirms nepilniem diviem gadiem Hārtliju, kas tobrīd trenēja Kalgari «Flames», atzina par NHL gada labāko treneri.

Savās pārdomās par Hārtliju sarunā ar «Sportacentrs» dalījās arī Ozoliņš: «Tas bija tik sen - pirms 16 gadiem, kad krustojās mūsu ceļi. Tad Hārtlijam bija pirmie darba gadi NHL. Es nezinu, kāds viņš kā treneris ir tagad, tāpēc man nebūtu korekti izteikt savas domas par to, kas bija pirms tik daudz gadiem. Turklāt hokejs ik pa septiņiem, deviņiem, desmit gadiem mainās... Tagad jebkurš treneris vispirms sāks ar aizsardzību, kas ir jebkuras uzvaras pamats, un tikai pēc tam būs uzbrukums.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu