Nurmagomedovs: Pēc uzvaras pret Makgregoru, iespējams, sanāks tikties ar Putinu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

MMA cīkstonis Habibs Nurmagomedovs (24-0) neatteiktos no tikšanās ar Krievijas valsts prezidentu Vladimiru Putinu, sarunā ar TMZ atklāja pats sportists.

«Nē, vēl neesmu ticies ar Vladimiru Putinu. Paskatīsimies, kas būs pēc manas uzvaras pret Konoru Makgregoru (21-3). Varbūt tad sanāks tikties ar Putina kungu. Zinu, ka viņš ir džudo piekritējs. Varbūt man izdosies pacīnīties ar viņu,» TMZ citēts Nurmagomedovs.

«Vai es atļaušu Putinam uzvarēt mūsu cīņā? Viņš ir numur viens cilvēks Krievijā, mums jābūt viņam lojāliem,» piebilda krievu UFC cīkstonis.

Nurmagomedovs pēc savas uzvaras UFC205 šovā izaicināja uz cīņu Makgregoru, nosaucot to par īru cāli.

Tikmēr Makgregors UFC205 cīņu šovā Ņujorkā pēc uzvaras pār amerikāni Ediju Alvaresu (28-5) kļuva par divu svara kategoriju (pusvieglā un vieglā) čempionu jostu ieguvēju. Līdz šim UFC vēsturē neviens cīkstonis nebija izcīnījis divas čempionu jostas dažādās svara kategorijās vienlaicīgi.

Nurmagomedovs savas MMA karjeras laikā izcīnījis uzvaras visās 24 cīņās. Traumatiskais krievu cīkstonis savu lielisko rekordu pārsvarā sasniedza, spēkojoties Krievijā un Ukrainā.

Šogad Makgregors bija jau aizvadījis divas cīņas, kurās spēkojās ar amerikāni Neitu Diazu (20-10). Pirmajā cīņā ar žņaugšanas paņēmienu triumfēja Diazs, bet otrajā duelī Makgregoram izdevās revanšēties pēc punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu