Rīgas «Dinamo» cīnīsies par punktiem ar tiešo konkurenti «Slovan»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas «Dinamo» hokejisti šodien aizvadīs kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, viesos tiekoties ar Bratislavas «Slovan» komandu. Spēle sāksies pulksten 18, un to tiešraidē pārraidīs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Lai vēl cerētu pacīnīties par tikšanu Gagarina kausa izcīņā, kurā iekļūs katras konferences astoņas spēcīgākās komandas, «Dinamo» hokejistiem jāsāk krāt punkti mačos ar tiešajiem konkurentiem.

Pēdējā laikā Rīgas vienības sniegums ir strauji uzlabojies. Iepriekšējās piecās spēlēs, kas sakrīt ar Sanda Ozoliņa iekļaušanos treneru kolektīvā, «Dinamo» izcīnījusi četras uzvaras, turklāt visas pamatlaikā.

Normunda Sējēja vadītā komanda iepriekšējā mačā ar 2:0 savā laukumā pieveica spēcīgo Kazaņas «Ak Bars», vārtsargam Jānim Kalniņam tiekot pie savas pirmās sausās spēles KHL karjerā.

«Strādājam. Ir kļūdas, bet tās vairs nav tik rupjas kā iepriekš. Tajās spēlēs, kurās zaudējām ar vieniem vārtiem, vienmēr bija pa kādai rupjai kļūdai, kas noveda pie vārtu zaudējuma. Esam ieguvuši pārliecību, gūstam uzvaras un gribam arvien vairāk un vairāk,» norādīja «Dinamo» galvenais treneris.

Mačā ar «Slovan» savainojumu dēļ malā jāpaliek uzbrucējiem Koltonam Gilīsam un Džastinam Šagam. Tāpat pleca traumas dēļ nespēlēs «Dinamo» rezultatīvākais spēlētājs aizsargs Guntis Galviņš.

Savā iepriekšējā mačā «Slovan» ar 2:1 pieveica Artūra Kuldas pārstāvēto Helsinku «Jokerit», bet pirms tam piedzīvoja divus zaudējumus pēc kārtas, katrā no mačiem pretinieku pārspējot tikai reizi.

Sestdien «Dinamo» paredzēta spēle Zagrebā ar vietējo «Medveščak».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 30 spēlēs iekrātiem 27 punktiem joprojām atrodas pēdējā, 14. vietā, kamēr «Slovan» aizvadījusi par spēli mazāk un ar 38 punktiem ir 12. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu