Vai Rīgas «Dinamo» veiksmīgi turpinās spēlēt arī «Arēnā Rīga»?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Rīgas «Dinamo» hokejisti šodien noslēgs piecu mājas spēļu sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, «Arēnā Rīga» tiekoties ar divkārtējo Gagarina kausa ieguvēju Kazaņas «Ak Bars». Mačs sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē pārraidīs kanālā TV6.

Iepriekšējās divas spēles Normunda Sējēja vadītie hokejisti aizvadīja Liepājas ledus hallē, kur ar vienādu rezultātu 3:2 tika pārspētas divas Tālo Austrumu komandas Habarovskas «Amur» un Vladivostokas «Admiral», kuru pārstāv Latvijas aizsargs Oskars Bārtulis.

Pēdējās četrās spēlēs Rīgas «Dinamo» vienība izcīnījusi trīs panākumus. Tas sakrīt ar laiku, kad kluba treneru korpusam pievienojās Sandis Ozoliņš.

Tomēr joprojām Latvijas komanda ir otra vājākā visā līgā, ar izcīnītiem 24 punktiem 29 mačos ieņemot pēdējo, 14. vietu Rietumu konferencē.

«Ak Bars» komandu uz Rīgu devusies no Ufas, kur ar 2:4 piekāpās vietējai «Salavat Julajev». Bet pirms tam svinēja sešas uzvaras pēc kārtas.

Savainojuma dēļ «Dinamo» komandai nevarēs palīdzēt Koltons Gilīss un Džastins Šags, bet sastāvā varēs atgriezties Tims Sestito, kurš izcieta vienas spēles diskvalifikāciju.

«Ak Bars» līdz šim aizvadījusi vairāk par pusi (32) no regulārās sezonas mačiem. Tā ar iegūtiem 62 punktiem ir stabilā trešajā pozīcijā Austrumu konferences kopvērtējumā.

Pēc šā mača «Dinamo» dosies divu maču izbraukumā uz Slovākiju un Horvātiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu