Kovaļčuks: Znaroks ir īsts Čeļabinskas vecis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Viens no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Sanktpēterburgas SKA līderiem Iļja Kovaļčuks izteicies, ka viņa pārstāvētās vienības galvenais treneris Oļegs Znaroks, kurš ir Vācijas pilsonis, ir īsts Čeļabinskas vecis, kas visu sasniedzis pats saviem spēkiem.

«Visi zina, ka Znaroks ir prasīgs treneris, kurš uzstāj uz 100% darbu kā spēlēs, tā treniņos,» KHL oficiālajā mājas lapā citēts Kovaļčuks. «Mums bija laba saruna. Viņš lika man saprast, ko no manis gaida. Viņam tas man daudzas reizes nav jāatgādina.»

Ar 27 spēlēs nopelnītiem 36 punktiem (16+20) Kovaļčuks šobrīd ir KHL otrs rezultatīvākais spēlētājs. Punkts vairāk ir tikai Magņitogorskas «Metallurg» līderim Sergejam Mozjakinam.

«Znaroks ir īsts Čeļabinskas vecis, kurš visu savā dzīvē ir sasniedzis pats,»

teica viens no SKA vienības līderiem. «Nekāda palīdzība viņam nav bijusi ne no augšas, apakšas vai sāniem. Viņš pats izlauzis šo grūto ceļu.»

53 gadus vecais Znaroks ir dzimis Čeļabinskas apgabalā.

1996. gadā par īpašiem nopelniem valsts labā viņam tika piešķirta Latvijas pilsonība, tomēr 2001. gadā viņš izvēlējās Vācijas pasi. Šā iemesla dēļ Latvijas pilsonība Znarokam tika anulēta.

«Vispār viss SKA komandas treneru korpuss ir vienota komanda,» pastāstīja Kovaļčuks. «Mēs zinām, ka viņi vienmēr ir atvērti sarunām, un, ja ir kāda problēma, varēs to izrunāt, godīgi izskaidros kas un kāpēc. Visiem ir patīkami strādāt tādu treneru vadībā.»

Viens no SKA treneriem ir Harijs Vītoliņš, kurš tandēmā ar Znaroku strādājis ilgus gadus, tostarp vadot Krievijas valstsvienību.

Sanktpēterburgas SKA šobrīd ir KHL turnīra tabulas līdervienība.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu