Kanādas komanda atteikusies no Rodrigo Ābola pakalpojumiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Rietumkrasta hokeja līgas (WHL) komanda Portlendas «Winterhawks» ievietojusi 20 gadus veco Rodrigo Ābolu atteikumu sarakstā.

Līdz ar to jebkura WHL vienība tagad 24 stundu laikā var pārņemt Ābola līgumsaistības. Ja tas nenotiks, latvietis kļūs par neierobežoto brīvo aģentu.

Kanādas junioru hokeja līgas paredz, ka komandas pieteikumā drīkst būt tikai trīs 20 gadus veci spēlētāji. Ābolam jau ir 20 gadi, tādēļ konkurence ir ļoti liela.

Jāpiebilst, ka šobrīd «Winterhawks» atrodas trīs Eiropas hokejisti, taču komandā vienlaicīgi uz spēlēm nedrīkst pieteikt vairāk par diviem importa (Eiropas hokejisti) spēlētājiem.

20 gadus vecais uzbrucējs pagājušajā nedēļā tika atskaitīts no Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Vankūveras «Canucks» un netika nosūtīts uz AHL fārmklubu. «Canucks» vienība izlēma, ka Ābolam vēl vienu gadu noderīgāk būs pavadīt «Winterhawks» junioru komandā.

Ābols šosezon aizvadījis tikai divus WHL mačus, izdarot vienu rezultatīvu piespēli.

Pērnās sezonas 62 WHL mačos Ābols izcēlās ar 20 vārtu guvumiem un 29 rezultatīvām piespēlēm partneriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu