«Lightning» ar Gudļevski rezervē NHL pārbaudes mačā cieš zaudējumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Tampabejas «Lightning» komanda, atstājot rezervē latviešu vārtsargu Kristeru Gudļevski, sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārbaudes mačā izbraukumā ar 3:4 (1:1, 1:2, 1:1) piekāpās Nešvilas «Predators» vienībai.

Gudļevskis šajā mačā palika uz «Lightning» rezervistu soliņa, kamēr vārtos stājās komandas pirmais numurs Bens Bišops. Amerikānis atvairīja 22 no 26 pretinieku metieniem.

Šajā spēlē Tampabejas klubs trīs vārtus ielaida skaitliskajā mazākumā, kamēr uzvaru mājiniekiem 56.minūtē nodrošināja Koudija Basa precīzais metiens.

Gudļevskis rezervē bija jau otro «Lightning» pārbaudes maču pēc kārtas, taču laukumā viņš devās ceturtdien, kad atvairīja 21 metienu un palīdzēja komandai ar 2:0 pārspēt Floridas «Panthers».

Turpinoties treniņnometnēm, NHL klubu rīcībā pagaidām joprojām ir pieci Latvijas hokejisti. Spēlēšana galvenajā komandā pagaidām ir garantēta vienīgi uzbrucējam Zemgum Girgensonam no Bufalo «Sabres», par vietu «Lightning» vārtos cīnās Gudļevskis, vēl uzbrucējs Ņikita Jevpalovs ir Sanhosē «Sharks» treniņnometnē, cits uzbrucējs Teodors Bļugers ir ar Pitsburgas «Penguins», bet Bukarts atrodams «Panthers» treniņnometnē.

Tikmēr uzbrucēji Rodrigo Ābols un Mārtiņš Dzierkals, kuri piedalījās attiecīgi Vankūveras «Canucks» un Toronto «Maple Leafs» treniņnometnēs, šonedēļ tika atskaitīti no NHL klubiem un ir devās uz savām komandām junioru līgās.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu