Oktobrī Rīgā risināsies kikboksa turnīrs par pasaules čempiona titulu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

8. oktobrī «Arēnā Rīga» spēcīgākie sportisti no Latvijas, Polijas, Lietuvas, Holandes, Itālijas, Baltkrievijas, Afganistānas – cīnīsies par pasaules čempiona titulu pēc K1 (kikboksa) noteikumiem pussmagajā svarā. Turnīra uzvarētājs savā īpašumā iegūs pasaules čempiona titulu.

Turnīrā par pasaules čempiona titulu cīnīsies divi Latvijas sportisti – Baltijas čempions kikboksā Igors Tkačenko un Eiropas čempions Taizemes boksā Artjoms Mironcevs.

Turnīru sāks pašmāju sportists Igors Tkačenko ar cīņu pret Polijas un Eiropas čempionu Bareku Mužinski, savukārt Mironcevs pirmajā cīņā spēkosies ar bijušo pasaules čempionu itāli Džuzepi de Domeniko.

Ārzemnieku vidū saskatāmi tādi sportisti kā Karolis Liutkaitis (Lietuva), prestižās KOK kikboksa organizācijas cīkstonis, Baltkrievijas čempions Staņislavs Zaņevkis (Baltkrievija), kā arī Nīderlandē dzīvojošais Mašidu Zahini (Afganistāna).

Turnīrs par pasaules čempiona titulu

1) Igors Tkačenko (Latvija) vs Bareks Muzinskis (Polija)

2) Karolis Lukaitis (Lietuva) vs Erols Konigs (Holande)

3) Artjoms Mironcevs (Latvija) vs Gjuseps de Domenko (Itālija)

4) Stanislavs Zanevskijs (Baltkrievija) vs Mašids Zahini (Afganistāna)

5) Pusfināls: 1. cīņas uzvarētājs pret 2. cīņas uzvarētāju

6) Pusfināls: 3. cīņas uzvarētājs pret 4. cīņas uzvarētāju

7) Fināls (cīņa par pasaules čempiona titulu): 5. cīņas uzvarētājs pret 6. cīņas uzvarētāju

Sportisko vakara noskaņu papildinās gaidītie sportisti no Latvijas, ko organizatori pamazām izziņos līdz septembra vidum. Biļetes uz pasākumu var iegādāties visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu