Rīgas «Dinamo» Sočos sāk jauno KHL sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

2016./2017. gada Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta pirmo spēli šodien viesos aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas izbraukumā spēkiem mērosies ar HK «Soči» vienību. Mačs sāksies pl. 19.30 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

«Dinamo» hokejisti galvenā trenera Normunda Sējēja vadībā uz Krievijas kūrorta pilsētu devās pirmdienas rītā.

Sējējam jaunajā sezonā asistēs Ronalds Ozoliņš, Aigars Cipruss, Juris Klodāns un Raivis Miezāns.

Gatavošanās ciklā jaunajai sezonai «Dinamo» aizvadīja 11 pārbaudes spēles, kurās izcīnīja astoņas uzvaras.

No iepriekšējās sezonas leģionāru sastāva «Dinamo» rindās palikuši amerikāņu uzbrucējs Tims Sestito, čehu vārtsargs Jakubs Sedlāčeks un krievu uzbrucējs Filips Toluzakovs.

Šodien vēl KHL čempionātā iesaistīsies 16 komandas.

Pēc šīs spēles Rīgas hokejisti aizvadīs vēl divas izbraukuma spēles. Ceturtdien paredzēta tikšanās ar Kaspara Daugaviņa pārstāvēto un Pētera Skudras vadīto Ņižņijnovgorodas «Torpedo», bet pēc tam Maskavā jāspēlē ar vietējo «Spartak».

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs pirmajā izbraukumā

Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks un Jānis Kalniņš.

Aizsargi: Georgijs Pujacs, Oskars Cibuļskis, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Patriks Malens, Aleksandrs Jerofejevs, Kristaps Zīle, Jēkabs Rēdlihs, Ralfs Freibergs, Ēriks Ševčenko.

Uzbrucēji: Tims Sestito, Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Pjotrs Ščastļivijs, Kaspars Saulietis, Gunārs Skvorcovs, Vitālijs Pavlovs, Filips Toluzakovs, Nikolajs Jeļisejevs, Edgars Kulda, Māris Bičevskis, Frenks Razgals, Koltons Gilīss un Džastins Šags.

Iepriekšējā sezona «Dinamo» komandai bija neveiksmīga. Tā nekvalificējās Gagarina kausa izcīņai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu