Cīkstone Grigorjeva: Man sāp par nepaveikto

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas brīvā stila cīkstone Anastasija Grigorjeva joprojām pārdzīvo ceturtdien piedzīvoto zaudējumu Riodežaneiro olimpisko spēļu gandarījuma turnīra pirmajā kārtā, taču sportiste savā sociālā tīkla «Facebook» profilā izteikusi pateicību visiem cilvēkiem, kuri olimpiskajā ciklā bijuši ar viņu.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka svara kategorijā līdz 63 kilogramiem pēc veiksmīgi pārvarētas pirmās kārtas jeb astotdaļfināla Grigorjeva piekāpās nākamajai olimpiskajai čempionei japānietei Risako Kavai, bet pēc tam gandarījuma turnīra pirmajā kārtā, kur sportistiem ir iespēja cīnīties par bronzu, Latvijas pārstāve ar 2:5 piekāpās pieredzējušajai polietei Monikai Mihalikai, kura 2009.gadā šajā svara kategorijā ieguva Eiropas čempiones titulu.

«Grūti atrast vārdus, lai izteiktu visu, ko gribētos. Šie četri gadi nebija viegli, bet tomēr tie bija labākie. Man sāp. Protams, man sāp par nepaveikto. Par to, ka mūsu kopīgais sapnis diemžēl nepiepildījās,» sociālajā tīklā raksta Grigorjeva. «Es ar vārdiem nevaru izteikt, cik ļoti esmu pateicīga visiem tiem cilvēkiem, kuri kopā ar mani izgāja šo ceļu. Un kopā ar mani gāja cauri gan labiem, gan sliktiem laikiem. Es zinu, ka katra diena tika nostrādāta par visiem 100% un katrs lēmums, kas tika pieņemts šajā ceļā, bija pareizs. Sirsnīgs paldies katram, kurš juta man līdzi un atbalstīja pēc zaudējuma. To ir grūti pieņemt, bet ar jūsu atbalstu tomēr sāp mazāk.»

Pēc ceturtdien piedzīvotā zaudējuma polietei Grigorjeva žurnālistiem sacīja, ka rezultāts neatbilst darbam, kas ieguldīts.

"Trenējāmies mēs, bet uzvar citi" - jā, es tiešām pateicu tādu frāzi. Droši vien man par to nebūtu jātaisnojas, jo cilvēki, kuri mani zina, nekad arī nedomās, ka es kaut ko tādu varētu pateikt par citiem sportistiem. Cilvēki, kuri mani nezina, mēģinās izraut jebkuru frāzi no konteksta, lai mani noliktu," piektdien raksta Grigorjeva.

Šogad pavasarī Rīgā Grigorjeva tika kronēta par Eiropas čempioni.

Pērn Grigorjeva šķīrās no sava ilggadējā trenera Sergeja Kursīša, bet gada otrajā pusē sāka sadarbību ar igauņu speciālistu Ahto Rasku, tāpēc tagad pārsvarā trenējas Somijā.

Šīs Grigorjevai nav pirmās olimpiskās spēles, jo pirms četriem gadiem viņa startēja Londonā, kad bija devītajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu