Pilnīgs farss! Latvijas peldētāja par valsts rekorda uzstādīšanu saņems €25

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas peldētāja Aļona Ribakova, kura trešdien Rio olimpiskajās spēlēs uzstādīja valsts rekordu 200 metru brasā, saņems «vērienīgu» prēmiju - 25 eiro.

Pēc Ribakovas sacensībām peldētājas treneris Germans Jakubovskis sarunā ar Latvijas Televīziju atklāja, ka sportiste par savu iespaidīgo sasniegumu no Latvijas Peldēšanas federācija saņems 25 eiro.

Tikmēr Jakubovskis tiks pie 15 eiro lielas prēmijas. Peldēšanas treneris jokoties sacīja, ka vēl nezina, kādam nolūkam tērēšot šo «lielo» naudas summu.

Atgādināsim, ka Ribakova ar jaunu Latvijas rekordu (divas minūtes un 30,82 sekundes) ierindojās 27.vietā 200 metru brasā, bet Uvis Kalniņš palika 24.pozīcijā 200 metru kompleksajā distancē.

Ribakova sev piederošo Latvijas rekordu laboja par 0,7 sekundēm.

Lai iekļūtu 200 metru brasā pusfinālā, Ribakovai un Kalniņam vajadzēja iekļūt starp 16 labākajiem peldētājiem kvalifikācijas sacensībās, taču tas mūsu atlētiem neizdevās.

Pēc sacensībām Ribakova bija ļoti saviļņota un izplūda asarās, sakot, ka uzstādīt valsts rekordu olimpiskajās spēlēs bija viņas sapnis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu