«Karstas ziņas» no Rīgas «Dinamo» nometnes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo» esot parakstījusi vienošanās ar 24 spēlētājiem, vēsta līgas oficiālā mājaslapa.

Kā vēsta krievu medijs «Allhockey.ru», 14 hokejisti komandā esot atradušies uz pārbaudes laiku, bet tagad noslēguši līgumus līdz sezonas beigām.

Divvirziena vienošanās esot vārtsargiem Antonam Naumovam, Jānim Kalniņam un aizsargiem Ralfam Freibergam un Aleksandram Jerofejevam, kā arī uzbrucējam Mārim Bičevskim.

Vienvirziena līgumus parakstīja aizsargi Krišjānsi Rēdlihs, Guntis Galviņš, Oskars Cibuļskis, Jēkabs Rēdlihs, Georgijs Pujacs, Patriks Malens, uzbrucēji Gints Meija, Miķelis Rēdlihs, Koltons Gilīss, Tims Sestito, Lauris Dārziņš, Džastins Šags un Kaspars Saulietis.

Vienošanās ar «Dinamo» parakstīja arī seši hokejisti, kuri pēc pagājušās sezonas nepieņēma kvalifikācijas līgumus: Jakubs Sedlāčeks, Ēriks Ševčenko, Nikolajs Jeļisejevs, Edgars Kulda, Vitālijs Pavlovs un Gunārs Skvorcovs.

«Dinamo» pagājušajā nedēļā piedalījās Ņižņijnovgorodas turnīrā, kur parādot labu sniegumu, ierindojās otrajā vietā.

Rīgas «Dinamo» komandai vēl atlikušas četras pārbaudes spēles tradicionālajā Dzelzceļa kausa izcīņā savā laukumā «Arēnā Rīga».

Jauno KHL sezonu Rīgas klubs sāks 23.augustā, kad izbraukumā tiksies ar «Soči» hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu