Rīgas «Dinamo» treneru rīcībā Valmierā ir 35 hokejisti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» pirmdien Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā 35 hokejistu sastāvā sāka treniņnometni, gatavojieties 2016./2017. gada KHL sezonai, informē komandas mājas lapa.

Uz Valmieru devās 35 hokejisti (3 vārtsargi, 10 aizsargi un 22 uzbrucēji), starp kuriem ir spēlētāji ar spēkā esošiem līgumiem un spēlētāji ar pārbaudes laika līgumiem, kā arī jaunie HK «Rīga» hokejisti.

Šobrīd Valmierā komanda trenējas Normunda Sējēja, Ronalda Ozoliņa, Jura Klodāna un Raivja Miezāna vadībā, un viņu rīcībā treniņnometnes sākumā ir šādi hokejisti:

vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks, Jānis Kalniņš, Antons Naumovs;

aizsargi: Georgijs Pujacs, Oskars Cibuļskis, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Kristaps Zīle, Jēkabs Rēdlihs, Ralfs Freibergs, Ēriks Ševčenko un Uvis Balinskis;

uzbrucēji: Tims Sestito, Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Kaspars Saulietis, Gunārs Skvorcovs, Vitālijs Pavlovs, Filips Toluzakovs, Nikolajs Jeļisejevs, Edgars Kulda, Koba Jass, Roberts Locāns, Māris Bičevskis, Frenks Razgals, Kirils Galoha, Gatis Sprukts, Georgs Golovkovs, Miks Lipsbergs, kā arī trīs leģionāri ar pārbaudes laika līgumiem – Izraēlas izlases hokejists Eliezers Šerbatovs, vācu uzbrucējs Deniss Reimers un amerikāņu uzbrucējs Vinsents Saponari.

«Dinamo» komandai treniņnometne Valmierā ilgs līdz 29. jūlijam, un treniņi notiks gan uz ledus, gan sporta zālē, gan arī stadionā, kā arī treniņnometnes ietvaros VOC ledus hallē Valmierā tiks aizvadīta viena pārbaudes spēle – 23. jūlijā pret Arta Ābola vadīto, Edgara Masaļska un Kristapa Sotnieka pārstāvēto Toljati «Lada».

Treniņos un pārbaudes spēlēs treneri izvērtēs tos hokejistus, kuri ir ar pārbaudes laika līgumiem, un izlems ar kuriem slēgt pilnvērtīgus līgumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu