Belgradā basketbolistiem piešķirta «atpūta citam no cita»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas vīriešu basketbola izlasei trešdien piešķirta brīvdiena, kurā spēlētājiem paredzēts «atpūsties citam no cita», sacīja Latvijas Basketbola savienības (LBS) komunikācijas vadītājs Artūrs Portnovs.

Latvijas basketbolisti pirmdien un otrdien izcīnīja uzvaras Serbijas galvaspilsētā Serbijā notiekošā Riodežaneiro kvalifikācijas turnīra mačos, apspēlējot Japānas un Čehijas izlasi.

Pēc ilga treniņposma Latvijas basketbolistiem treneri trešdien nolēmuši dot brīvdienu, kurā nebūs nevienas nodarbības un paši spēlētāji laiku varēs izmantot pēc saviem ieskatiem. Tiesa, kopīgi komanda dosies vēlās pusdienās, bet viss pārējais laiks būs «atpūtai citam no cita».

Aģentūra LETA noskaidroja, ka valstsvienības kapteinis Jānis Blūms dienas pirmo pusi nolēmis veltīt individuālām nodarbībām trenažieru zālē un peldei baseinā, bet atpūsties viņš nolēmis vakarā.

Savukārt Kaspars Bērziņš trešdien ieplānojis Belgradas muzeju apmeklējumu.

Pateicoties divām uzvarām divās spēlēs, Latvija nodrošinājusi pirmo vietu B apakšgrupā un piektdien atlases turnīra pusfinālā, visticamākais, tiksies ar Puertoriko basketbolistiem.

Tikai šā turnīra uzvarētāja iegūs ceļazīmi uz olimpiskajām spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu